Leder du efter et nyt job?

Er du hele tiden på udkig efter en måde, hvorpå du kan komme til at se mere selvsikker og selvtilfreds ud? Og synes du især at have behov for en sådan evne lige for tiden, måske fordi du skal til jobsamtale eller føler dig utilpas, når du færdes blandt andre mennesker? Så er der faktisk én enkelt ting, du kan gøre, som vil have en meget stor effekt. Og det eneste, du skal bruge, er en god vaskemaskine.

På med det rene tøj

Det lyder måske meget simpelt og banalt, men ikke desto mindre så er det sandt. Hvis vi trækker i noget tøj, der foruden at sidde godt og se pænt ud på os også er fuldstændig nyvasket, så vil vi få en bedre følelse, når vi tager det på. Det rene tøj ser dog ikke bare godt ud, det dufter også fantastisk, og derfor vil vi føle os rene og klar på det, som dagen måtte bringe.

Ligesom et bad

Det er lidt den samme følelse, man får, når man har taget et dejligt og langt bad. Efter et sådan føler man sig som født på ny, og man er klar til at gå hverdagen i møde. Er tøjet fuldstændig rent, og dufter det dejligt, er der således større sandsynlighed for, at vi vil føle os tilfredse med os selv og den måde, vi agerer på.

Og så er jobbet dit

Til en jobsamtale skal du derfor søge for at have det rene og velduftende tøj på, som var det lige kommet ud af din vaskemaskine. Og du vil derfor føle dig veltilpas, komfortabel og tilfreds med den situation, som du står i, hvilket vil smitte af på den måde, som du er på og den måde, som du agerer på. Og det er noget, der kan mærkes af din kommende arbejdsgiver.