Benyt et iPad spørgeskema og få dine kunders tilfredshed

Leder du efter nemme metoder til at opstille spørgeskemaer på? Det kan være svært at vide, hvad dine kunder tænker om din kundeservice, din indretning og atmosfære i din butik. Er du interesseret i at vide, hvad dine kunder tænker om din butik?
Der findes mange smarte måder at opstille spørgeskemaer på, så du måle dine kunders tilfredshed.
Det kan også være, at du bare søger en nem måde at lave spørgeskemaer på til noget helt andet?

 

Brug iPad spørgeskema

 

Et iPad spørgeskema er enkelt og foregår på samme måde som et almindeligt spørgeskema. Det hele sker bare på en iPad. Det er en metode til at indsamle data på, som ikke kræver det store. iPads skal bare sættes op et eller flere steder, og så kan kunderne nemt svare.
Det giver dig muligheden for at opnå viden om dine kunder på de punkter, som du ønsker.

Det er en super smart og nem måde at indsamle data til dit spørgeskema på. Du skal blot at sætte en iPad op. Så kan kunderne nemt trykke på f.eks. den smiley, som passer til den måde de f.eks. er blevet behandlet på i butikken. Det kunne være i forhold til kundeservice.

 

Sådan gør du

 

Hvis du er interesseret i et iPad spørgeskema, så findes der mange apps, hvor man blot skal oprette en konto. Det eneste du skal gøre er at downloade appen til din iPad.
Så kan du nemt stille de spørgsmål du søger svar på som f.eks. dine kunders tilfredshed.
Mulighederne er store, og der findes forskellige spørgsmålstyper, du kan vælge imellem. Du kan vælge smileys, hvor dine kunder vælger den smiley, der passer til deres oplevelse.

Mange af appsene tilbyder også offline funktioner, så du ikke behøver internetforbindelse på din iPad til at lave undersøgelser. Svarene bliver gemt på appen, så du ikke skal bekymre dig om, at de lige pludselig forsvinder med internetforbindelsen.
De fleste apps giver dig også muligheden for at downloade dine svar, så du kan arbejde videre med dem i Excel. Så kan du opstille og analysere dine undersøgelser.
Du kan også skifte sprog på spørgeskemaerne i de fleste apps. Så kan du nemt lave undersøgelser i andre lande.

Hvis et iPad spørgeskema lyder som noget for dig, og ovenstående er noget du kunne bruge, så find dit nye iPad spørgeskema her .
Her kan du nemt lave dit næste spørgeskema på din iPad og få det optimale ud af det.